Om / pris

Classes Trafikskola

Mitt i Sandviken 026 - 25 99 00

Lite om oss...
Classes Trafikskola är en trafikskola belägen mitt i centrala Sandviken (nära till allt).


Efter många år i branschen både som bil och mc lärare bestämde jag mig för att öppna en egen trafikskola. Jag är utbildad och godkänd trafiklärare, utbildad och godkänd utbildningsledare och nu även trafikskolechef. På trafikskolan jobbar nu tre trafiklärare.


Vägen till ditt körkort kan vara lång och krokig och det är mycket att tänka på. Därför är vår ambition är att du ska få en mycket bra och god utbildning hos oss för att nå ditt uppsatta körkortsmål. Vår utbildning bedrivs i enlighet med Transportstyrelsens gällande kursplan. Det ska var roligt och det ska kännas tryggt när du tar ditt körkort.

7 smarta steg till körkort
Steg 1:

Ansök om körkortstillstånd. Först och främst ska du ansöka om körkortstillstånd, för att få rättighet att övningsköra antingen med en privat handledare eller med oss på trafikskolan. Du beställer / gör  din ansökan online på Transportstyrelsen genom att fylla i ditt pers.nr.  och tfn.nr. Blanketterna ”ansökan om körkortstillstånd” samt ”hälsodeklaration”. När du har fyllt i dessa, bifogat ett synintyg från en leg. optiker, eller från oss.Steg 2:

Delta på handledarkurs. Om du vill övningsköra med en privat handledare krävs det (förutom ett godkänt körkortstillstånd) att du och din handledare ska delta på en Handledarutbildning. Kontakta oss för bokning. Våra Handledarkurser har sk. flytande start. Dvs. ibland kan det bli flera gånger i veckan och ibland finns även kursen på helgen. Detta beroende på antalet anmälda.


Steg 3:

Ansök om handledarskap. Utöver handledarkursen krävs att du och din handledare ansöker om handledarskap på Transportstyrelsen, om ni vill ha möjligheten att övningsköra privat.


Steg 4:

Studera teori och övningskör. För att bli godkänd på Trafikverkets teori- och förarprov (uppkörning) krävs det att du har både teoretiska och praktiska trafikkunskaper.


Steg 5:

Delta på riskutbildning 1 (riskettan). Ett av de obligatoriska momenten i trafikutbildningen är den tre timmar långa teorikursen riskutbildning 1, även kallad riskettan, vilken ger dig kunskap om hur alkohol, droger, trötthet och andra riskbeteenden påverkar körförmågan. Kontakta oss för bokning.


Steg 6:

Delta på riskutbildning 2 Omfattar hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

(Halkbana). Det andra obligatoriska momentet i trafikutbildningen. Den bokar du förmånligt via oss. Detta moment kan även kompletteras med en körlektion.


Steg 7:

Gör teori- och förarprov
. Du bokar på Trafikverkets kundtjänst på 0771-17 18 19. Är du elev hos oss så bokar vi åt dig.


Prislista 2020

Hos oss är körlektionerna 50 minuter långa.

 

Mer körtid för pengarna...

Hos oss tar vi inte av din betalda körtid för att gå igenom, planera, boka nästa lektion mm.

 

 

Lektions pris

 

1 Körlektion á 50 minuter 675 kr

5 Körlektioner 3.275 kr

10 Körlektioner 6.550 kr

 

 

Paketlista 2020

 

Paket 1

10 Körlektioner 10.950 kr (ord.pris 11.350)

 

Paket 2

15 Körlektioner 14.125 kr (ord.pris 14.725)

 

Paket 3

20 Körlektioner 17.400 kr (ord.pris 18.100)

 

 

OBS. I alla våra paket ingår alltid...

 

Risk 1:an, Risk 2:an, lån av bil vid uppkörningen inkl uppvärmning (dvs. en körlektion innan din uppkörning för trafikverket)

 

-_-/|^|\-_-

 

  • Köp till teoribokonline samt obegränsat antal tester för 450 kr (engelska tester +   200 kr) via en inlogg som du får av oss.
  • Handledarutbildning 3 tim inkl. fika 400 kr
  • Risk 1. 3 timmar inkl. fika 1.000 kr
  • Risk 2. (halkbana)  2.500 kr
  • Lärarledd teorilektion 850 kr
  • Synundersökning 100 kr

 

 

Priserna ovan är inklusive moms

Priserna gäller tillsvidare

Innehar F-skattsedel

 

Villkor & betalning

All betalning sker i förskott eller direkt efter avslutad lektion. Om du är osäker på vilket paket du skall köpa så hjälper vi dig att välja. Köper du ett "för stort" paket så betalar vi tillbaka överskjutande del, minus en ordinarie lektion. dvs 675:-

 

Avbokning av lektioner

senast 24 timmar innan bokad tid.

 

Överlåtelse av outnyttjat presentkort

Prata med oss

 

 

Betala med kort, Swish eller Klarna


Copyright  © All Rights Reserved